Politie krijgt tips binnen over doorrijder Oss en vader zoekt naar beelden

OSS - De politie heeft verschillende tips binnengekregen over de automobilist die in de Nieuwjaarsnacht een vrouw aanreed op de Berghemseweg in Oss en vervolgens doorreed. Antoine van den Bergh, vader van het slachtoffer, zette gisteren de beelden online en is ondertussen zelf ook op zoek naar de dader.
Op de heftige beelden die Van den Bergh gisteren vrijgaf is te zien hoe zijn dochter aan wordt gereden en ook nog eens wordt overreden. Zijn dochter hield er een hersenschudding en vele kneuzingen aan over. Van den Berg looft 2000 euro uit voor degene die ervoor kan zorgen dat de doorrijder wordt gevonden. "Ze wilde in eerste instantie niet dat ik de beelden openbaar zou maken", aldus Van den Berg. "Maar we hoorden via via veel mensen zeggen: 'Als ze er maar een hersenschudding en kneuzingen aan over heeft gehouden, dan zou het wel mee zijn gevallen.' Nou, je ziet het zelf, het valt allesbehalve mee. Dit had echt heel anders af kunnen lopen." Hij gaat verder: "Mijn dochter zit onder de kneuzingen. Tot aan haar hersens aan toe. Als ik met haar bel, dan moet ze de telefoon aan iemand anders geven omdat ze het niet kan volgen."
PolitieInmiddels heeft de politie zeventien tips ontvangen. Logischerwijs is Van den Bergh daar blij mee, maar hij en de politie zitten niet helemaal op een lijn. "Zij doen hun werk op hun manier, ik doe het op mijn manier. Over sommige dingen zijn we het niet eens, zoals over de route. Ik rijd overal langs op zoek naar camerabeelden. Als ik het kenteken van de auto kan vinden, dan kan de dader snel gevonden worden."
advertentie

Lees ook deze artikelen