Politie roept doorrijder ongeval op zich te melden

OSS - De politie doet opnieuw een oproep in de hoop getuigen te vinden van de aanrijding tijdens nieuwjaarsnacht op de Berghemseweg in Oss. Ook doet de politie een directe oproep aan de bestuurder die na de aanrijding doorreed.
 "Ben jij de bestuurder van de bestelbus die deze vrouw heeft aangereden? Blijf dan niet met deze wetenschap lopenâ, zegt de politie op Twitter. Bij de aanrijding raakte een 28-jarige vrouw gewond.

Bestuurder rijdt door
De bestuurder van een bestelbusje reed tijdens de nieuwjaarsnacht twee keer door na een ongeluk in Oss. Het eerste ongeluk vond plaats ter hoogte van de Oostwal, waar een automobilist die bij een stoplicht stond te wachten, van achteren werd aangereden door de grijze bestelbus. De bus ging ervandoor en veroorzaakte enkele minuten later op de Berghemseweg weer een ongeluk. Volgens de politie komt het signalement overeen.

Zware hersenschudding
Bij het eerste ongeluk was er alleen sprake van materiële schade, maar op de Berghemseweg maakte de bestuurder van de bestelbus een slachtoffer. Een 28-jarige vrouw werd door de bus geschept terwijl ze bezig was vuurwerk op te ruimen. Ze werd frontaal door het busje geraakt en zou twintig meter zijn meegesleurd. De vrouw hield hier een zware hersenschudding en schaafwonden aan over.

Verkeersspecialisten van de politie hebben inmiddels een nauwkeurig onderzoek gedaan op de plaats van de aanrijding. Daarnaast wordt er buurtonderzoek verricht om te kijken of er bruikbare camerabeelden zijn. 

Mensen die iets hebben gezien of meer weten over de bestuurder van de bestelbus kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.
advertentie

Lees ook deze artikelen