Richard van der Venne vertrekt naar Go Ahead Eagles

OSS/DEVENTER - FC Oss raakt voor volgend seizoen een van de uitblinkers kwijt. Middenvelder Richard van der Venne vertrekt transfervrij naar Go Ahead Eagles.
Van der Venne tekent een contract voor twee jaar met een optie op nog een jaar. Volgens de middenvelder was het een moeilijk besluit om FC Oss te verlaten. "Als je ziet hoe ik bij de club binnen ben gekomen en hoe ik nu ben, dan is dat een wereld van verschil. De supporters staan achter me en eigenlijk gaat dat op voor de hele club. Ik kon een flink verbeterd contract tekenen bij FC Oss, maar dat is mijn drijfveer nooit geweest. Ik wil graag het avontuur aangaan bij Go Ahead Eagles." Hij heeft er vertrouwen in dat hij in Deventer op zijn plaats is: "Die club past ook bij mij, net als FC Oss. Strijd staat er voorop en ze hebben een fanatieke aanhang. Het lijkt me erg mooi om daar te gaan spelen. Het is er allemaal net wat groter."

Stegeman
De Ossenaar heeft gesproken met de nieuwe Eagles-trainer John Stegeman. "Zijn verhaal sprak me heel erg aan. Daar werd ik enthousiast door. Er zit nog veel rek in me en ik hoop dat bij Go Ahead Eagles te bereiken. Het is een nieuwe omgeving en dat kan me prikkelen."
advertentie

Lees ook deze artikelen