Rien van den Broek voorzitter Heemkundekring Rosmalen

DEN BOSCH â Rosmalenaar Rien van den Broek (63) is gekozen tot voorzitter van Heemkundekring Rosmalen. Zittende voorzitter Wilma van Creij- van Kasteren gaf een jaar geleden al aan dat ze in 2018 zou aftreden en zich niet meer herkiesbaar zou stellen.
Dat maakt de vereniging bekend op haar site. Van den Broek is geboren en getogen in Rosmalen. De grootste hobby van Van den Broek is het voetbal bij OJC Rosmalen. Zelf hij heeft hij twintig jaar gevoetbald, daarnaast is hij bijna dertig jaar jeugdleider, trainer en coach geweest van jeugdelftallen. De laatste tien jaar is Van den Broek op zondag actief als clubscheidsrechter bij de senioren-wedstrijden van OJC Rosmalen.

Van den Broek volgde een administratief financiële opleiding en werkte bij de Koninklijke van Drunen, een werkmaatschappij van Heijmans Rosmalen.

Vanaf 1986 hield Van den Broek zich bezig met het aanpassen van autoâs voor mensen met lichamelijke beperkingen. Hij is daarnaast twintig jaar voorzitter geweest van de branche vereniging Auto Aanpassers Nederland (A.A.N.).
advertentie <p>Banner Woonboulevard Oss midden dec19</p>

Lees ook deze artikelen