Sporenonderzoek Hoogheuvelstraat neemt meer tijd in beslag: 'Te veel werk'

OSS - Het aanvullend sporenonderzoek bij het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss neemt meer tijd in beslag dan verwacht. Rond middernacht werd het onderzoek stilgelegd.
"Ze hadden nog te veel werk", laat de politie weten. De locatie werd vannacht bewaakt en vandaag gaat de politie weer door. De verwachting is dat het onderzoek in de loop van de middag klaar is.
De politie doet aanvullend sporenonderzoek bij het kamp in verband met de moord op Peter Netten op 4 juni 2018 bij dat kampt. "Tijdens het onderzoek de afgelopen maanden is er nieuwe informatie boven water gekomen", vertelde een woordvoerder van de politie gisteren. "Daarom vinden we het nodig om opnieuw sporenonderzoek te doen." 
Twee woonwagens zijn ontruimd, de bewoners zijn weggestuurd. Ook de omgeving wordt onderzocht.

Netten
Ossenaar Peter Netten werd in de nacht van 4 juni doodgeschoten bij het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss. De 30-jarige Ossenaar overleed ter plekke nadat hij neer werd geschoten na een uit de hand gelopen ruzie. Verdachte Kaan D. meldde zich daarna zelf bij de politie. Volgens het Openbaar Ministerie is er mogelijk een andere schutter betrokken bij de moord.
advertentie

Lees ook deze artikelen