Streep door Kermisfeesten op de Heuvel en ook geen Dolle Dinsdag

OSS - Er komen definitief geen Kermisfeesten op De Heuvel in Oss. De gemeente wil de horeca geen ruimte geven voor meer staanplaatsen en punten voor drankafname. Ook door Dolle Dinsdag wordt een streep gezet.
Vandaag had de horeca een overleg met de gemeente over alternatieve plannen, nadat vrijdag na een spoedzitting bleek dat er geen Kermisfeesten met muziek mochten komen op de Eikenboomgaard. De horeca presenteerde een plan met meer staanplaatsen, punten voor drankafname en een andere indeling om zo meer ruimte te maken voor staanplaatsen. "Maar helaas wil de gemeente hier niet aan meewerken", aldus Wouter van Sonsbeek van PartyCrew. "En voor de horeca is de openbare orde en veiligheid ook heel belangrijk. De Heuvel zal dus ingedeeld worden zoals normaal de bedoeling is."
Dolle Dinsdag
Er kan ook een streep door Dolle Dinsdag. De horeca gaat hier namelijk niet op inhaken, laat Van Sonsbeek weten. Kermismeester Sander Steinvoort bevestigt dat dan Dolle Dinsdag niet door kan gaan. Horecaman Pierre Vink gaf aan teleurgesteld te zijn. "En dat kun je gerust met hoofdletters schrijven", vertelde Vink.
advertentie

Lees ook deze artikelen