TOP Oss klaar voor herstart competitie

OSS - TOP Oss maakt zich klaar voor de herstart van de Keuken Kampioen Divisie. In Oss speelt de ploeg komende zondag een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk.
Afgelopen dinsdag verloor TOP nog met 3-0 van FC Dordrecht in een oefenduel. Trainer Klaas Wels raakt daar niet van in paniek. "Deze jongens weten allemaal wat er wordt gevraagd. De eerste helft was het 0-0 met het elftal dat voor negentig procent bestaat uit het team waarmee we zondag aan de aftrap staat. Ik maak me daar geen zorgen over." In oktober eindigde het treffen tussen beide ploegen in Waalwijk in 0-0. Het verschil op de ranglijst is groter. TOP staat vijfde, RKC veertiende: "Maar de ranglijst zegt me nooit zoveel. Bij RKC spelen nu ook andere spelers dan toen. We moeten gewoon een resultaat halen en het liefste zou dat natuurlijk een overwinning zijn."

Topscorer en uitblinker Huseyin Dogan kijkt uit naar de hervatting. "We gaan voor de winst. Dat moet ook wanneer je thuis speelt. Je wil de supporters ook iets geven." Het zou de aanvaller niet verbazen wanneer er interesse in hem wordt getoond door andere clubs. De transferperiode loopt tot het einde van de maand. "Maar dat gaat voor iedereen hier op. We doen het goed, dan ben je interessant. Maar hier voel ik ook waardering. Ik voel me hier thuis."
advertentie

Lees ook deze artikelen