TOP Oss slaat bod op uitblinker af en hoopt zich snel te versterken

OSS - De transfermarkt is net twee dagen open, maar TOP Oss heeft al een bod moeten afslaan op een van de uitblinkers. Ondertussen is technisch eindverantwoordelijke Peter Bijvelds doende om de selectie te versterken.
Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de interesse zich toespitst op twee uitblinkers van TOP Oss: Bryan Smeets en Huseyin Dogan. Maar een cryptische Bijvelds wil niet zeggen op wie er nou precies is geboden. "Meestal bieden clubs op spelers die zich hebben onderscheiden in de eerste seizoenshelft, dat klopt. En er was interesse in zo'n speler, maar de clubs kwamen er onderling niet uit. Geen transfer dus. Maar morgen kan alles zomaar anders zijn. Zo gaat het in de voetballerij."

Bij NEC Nijmegen lijkt spits Sven Braken te vertrekken. Bijvelds is niet bang dat NEC-huurling Ragnar Oratmangoen dan terugkeert naar Nijmegen. "Op basis van de goede contacten die ik in Nijmegen heb, durf ik wel te zeggen dat Ragnar ook de tweede seizoenshelft bij ons speelt."

Het is inmiddels wel bekend dat Bijvelds geen fan is van transferperiodes wanneer een competitie bezig is. "Al moet ik het enigszins nuanceren. Ik ben er vooral geen fan van dat clubs uit dezelfde competitie spelers bij elkaar weg kunnen halen. Dat vind ik niet eerlijk." TOP Oss zelf is ook bezig met een speler om aan de selectie toe te voegen, maar die komt niet uit de Keuken Kampioen Divisie. Het betreft een transfervrije speler. "Het is iemand die op veel posities uit de voeten kan en waar ik hoge verwachtingen van heb. Als speler en als mens. Het moet ook een versterking worden voor de lange termijn, niet voor een half seizoen. Binnen een paar dagen verwacht ik hier wel wat meer duidelijkheid over te geven."

Ondertussen moet Bijvelds ook naar volgend seizoen kijken. Bij TOP Oss lopen er een aantal contracten af en dus worden er gesprekken gevoerd. "Dat begint al wat vorm te krijgen. Die gaan vanaf nu lopen." Maar ook Bijvelds zelf heeft een aflopend contract: "Daar hebben we nog niks over afgesproken. Ik verwacht dat we daarover in februari in gesprek gaan met elkaar."
advertentie

Lees ook deze artikelen