Vacature: Diverse vrijwilligers Dtv

Als je dan toch vrijwilligerswerk gaat doen, kies dan meteen voor het allerleukste: kom het team van Dtv versterken!

Dtv is de publieke lokale omroep voor Noordoost Brabant met drie eigen tv-zenders en één radiozender:
- Dtv Uden
- Dtv Den Bosch
- Dtv Oss – Bernheze
- Mfm Brabant

We werken met een team van meer dan 15 medewerkers in vaste dienst. Maar voor een groot aantal werkzaamheden overdag, maar ook in de avond en het weekend zijn we op zoek naar jou! We zijn op zoek naar mensen voor diverse functies:

Lichte administratieve werkzaamheden:
We zoeken naar mensen die licht administratieve werkzaamheden kunnen doen zoals het bijhouden van contactgegevens, planning van agenda’s en het beantwoorden van telefoontjes.

Verslaggevers:
Vrijwilligers die ’s avonds en in het weekend als verslaggever reportages willen maken over festiviteiten en activiteiten in de regio. Natuurlijk heb je een beetje lef en geen angst voor de microfoon! Natuurlijk krijg je professionele ondersteuning van onze journalisten.

Cameramensen:
Vrijwilligers die ’s avonds en in het weekend als cameraman aan de slag willen om festiviteiten en activiteiten te verslaan. Natuurlijk krijg je een professionele training van onze eigen cameramensen.

Wat vragen wij van jou?

- Je bent minimaal 18 jaar oud
- Voor cameramensen en verslaggevers is het een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs
- Je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar, maar liever natuurlijk vaker

Enthousiast geworden? Stuur direct een mail naar patrick@dtvnieuws.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met 0412-622230 en vraag naar Patrick Huisman.