Vacature: Stagiairs cameraman/editor

De ene dag samen met een verslaggever op pad om een nieuwsitem te maken van een groot incident en de andere dag monteer je een gave sfeerrepo van een festival. Dtv Nieuws is per direct op zoek naar camerastagiair(e)s.

Dtv is de publieke omroep in vier gemeenten: Oss, Bernheze, Uden en Den Bosch. De omroep brengt dagelijks actueel nieuws, sportnieuws en diverse variaprogramma’s, zowel op tv en online. Hiermee laten we zien wat er leeft. Op die manier worden de inwoners niet alleen geïnformeerd over hun omgeving, maar ook aangezet om er actief deel van uit te maken.

Wat ga je doen? 
De werkzaamheden van de stagiair bestaan uit het filmen, monteren van (nieuws)reportages met professionele apparatuur. Daarnaast wordt enige grafische kennis gevraagd. Naast ENG, doe je ervaring op met studio-opnames, regie en meercameraregistratie. Dit alles gebeurt onder begeleiding, waarna je binnen enkele weken zelfstandig aan de slag gaat. Bij voorkeur heb je een rijbewijs, maar dat is geen vereiste.

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen van 10.00 tot circa 18.30 uur. In overleg kan ook gevraagd worden om op andere tijden te werken. Naast de professionele krachten in het bedrijf, werken wij sinds 2002 met stagiairs vanuit diverse opleidingen (KW1C Den Bosch, ROC Tilburg, Sint Lucas Eindhoven).Wil jij stage komen lopen bij Dtv? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar Patrick Huisman via [email protected] of neem contact op via 0412 - 622230.