Vacature: Stagiairs redactie/verslaggeving

Met een camera en microfoon op pad om nieuws te vergaren, je eigen items monteren en vervolgens online en op tv terugzien. Dtv Nieuws is per direct op zoek naar redactiestagiair(e)s.

Dtv is de publieke omroep in vier gemeenten: Oss, Bernheze, Uden en Den Bosch. De omroep brengt dagelijks actueel nieuws, sportnieuws en diverse variaprogramma’s, zowel op tv en online. Hiermee laten we zien wat er leeft. Op die manier worden de inwoners niet alleen geïnformeerd over hun omgeving, maar ook aangezet om er actief deel van uit te maken.

Wat verwachten we van jou?
 
Jij bent een meer dan nieuwsgierige allrounder die een journalistieke of communicatieve opleiding volgt. Je kunt pakkend schrijven, bent verbaal sterk en bent in staat journalistieke bijdrages te leveren voor onze journaals en website. Enthousiasme vinden we vanzelfsprekend, humor kunnen we waarderen.

Wat ga je doen?
 De werkzaamheden van de stagiair bestaan uit het bijwonen van de redactievergadering, het schrijven van nieuwsberichten, het maken van reportages op locatie en het ondersteunen van de journalisten op de redactie. Dit alles gebeurt onder begeleiding, waarna je binnen enkele weken ook zelfstandig aan de slag gaat. Bij voorkeur heb je een rijbewijs, maar dat is geen vereiste.

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen van 09.00 tot circa 17.30 uur. In overleg kan ook gevraagd worden om op andere tijden te werken.

Stagiairs die interesse hebben kunnen een mail met cv en motivatie sturen naar Patrick Huisman via [email protected] of contact opnemen via 0412 - 622230.