Vacature voor accountmanager (32-40 uur)

De succesvolle publieke omroep voor de gemeenten Oss, ’s-Hertogenbosch, Maashorst en Bernheze bestaat uit televisiezender Dtv, radiozender MFM en nieuwssite dtvnieuws.nl. Met deze drie media wordt dagelijks een groot publieksbereik gerealiseerd. Daarnaast is de omroep sterk in audiovisuele producties, ook voor de zakelijke markt. De omroep produceert en distribueert dagelijkse journalistieke content in drie edities voor circa 500.000 inwoners. Bij de omroep werken 20 enthousiaste medewerkers. Het salesteam bestaat uit vijf medewerkers. In verband met uitbreiding van onze activiteiten zoeken we een 

Accountmanager (32-40 uur)

In deze commerciële buitendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van reclamezendtijd op televisie, radio en internet en voor de verkoop van audiovisuele producties. Je zorgt zelf actief voor omzet en je bent in staat om new business te creëren, je gaat voor je target, volgt ontwikkelingen in de markt op de voet en je weet zodoende kansen om te zetten in een zakelijk succes . Verder onderhoud je op een enthousiaste en representatieve wijze contacten met een omvangrijk relatiebestand in de gemeenten Oss en Bernheze en directe omgeving. Je genereert omzet doordat je in staat bent om verkoopvraagstukken vanuit het perspectief van de zakelijke klant te benaderen en je levert op die manier duidelijk een meerwaarde. Het aangaan van langdurige en intensieve relaties zie je als een uitdaging. Uiteraard ben je ‘commercieel ondernemer’.

Voor deze zelfstandige functie gaat de voorkeur uit naar een enthousiaste, doortastende en representatieve kandidate of kandidaat op Mbo/Hbo-niveau en met een relevante buitendienstervaring, bewezen verkoopkwaliteiten, een netwerk in de regio Oss en uitstekende communicatieve vaardigheden. Netwerken en relatiebeheer gaan je uitstekend af en je weet mensen op een prettige en natuurlijke wijze te enthousiasmeren en aan je te binden. Enige ervaring in de mediabranche strekt tot aanbeveling, maar minimaal zo belangrijk is de wijze waarop je de organisatie in de buitendienst vertegenwoordigt; proactief, klantgericht en met een grote regionale betrokkenheid. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur.

Voor meer informatie over de functie: Rik Borsboom, sales manager, 06-15.08.00.80

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: Dtv / MFM Brabant, t.a.v. R. Borsboom, [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.