Vacature voor cameraman/editor (m/v)

’s Morgens bij een klant beelden maken voor een commercial of voor een variaprogramma en ’s middags achter je pc om de spot of het programma te monteren. Dtv Nieuws is per direct op zoek naar een cameraman/editor (m/v)voor 40 uur in de week.

Dtv is de publieke omroep in de gemeenten Oss, Den Bosch, Maashorst en Bernheze. De redactie van Dtv Nieuws brengt dagelijks actueel nieuws, sportnieuws en diverse variaprogramma’s, op tv en via website en social media. Hiermee laten we zien wat er leeft in onze regio.

Wat ga je doen?

Je werkt hoofdzakelijk voor onze afdeling ‘Sales’. De werkzaamheden bestaan uit het filmen en monteren van videocommercials en korte bedrijfsfilms. Dat doe je met professionele apparatuur. Daarnaast word je ingezet als cameraman voor het maken van variaprogramma’s. Ook ben je bezig met het voorbereiden, registreren en afronden van gepresenteerde journaals en andere studioprogramma’s. Samen met je technische collega’s ben je ook verantwoordelijk voor de algehele omroeptechniek.

Gezien de reikwijdte van ons uitzendgebied is een rijbewijs noodzakelijk. De werkzaamheden vinden in principe plaats op werkdagen tijdens kantooruren. Werken bij een omroep en een negen-tot-vijf-mentaliteit gaan echter niet samen. Het kan als de situatie daarom vraagt voorkomen dat je buiten deze uren aan de slag gaat. Flexibiliteit is dus ook van belang. Voor de productie van commercials en variaprogramma’s is het van belang dat je over enige grafische kennis beschikt. We werken met Adobe Premiere Pro. Je werkt vrij zelfstandig dus je moet goed kunnen plannen. Omdat je veel klantencontact hebt is het belangrijk dat je representatief bent en makkelijk met verschillende mensen overweg kunt.

In eerste instantie bieden we een tijdelijk arbeidscontract. De functie is echter een vast bestanddeel van onze organisatie en bij gebleken geschiktheid gaan we voor een vast arbeidscontract. Het salaris dat we je kunnen bieden is onder andere afhankelijk van je ervaring.

Reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eric Horvath, de directeur van Dtv Nieuws, via [email protected]. Naar datzelfde e-mailadres kun je vóór 27 november je cv en uitgebreide motivatie sturen.