Vacature voor cameramens/editor

s Morgens samen met een verslaggever op pad om een nieuwsitem te maken over een belangrijke gebeurtenis in onze regio en ’s middags achter je pc om de nieuwsuitzendingen en andere programma’s te monteren. Dtv Nieuws is per direct op zoek naar een cameramens/editor voor 16 tot 24 uur in de week.

Dtv is de publieke omroep in de gemeenten Oss, Den Bosch, Maashorst en Bernheze. De redactie van Dtv Nieuws brengt dagelijks actueel nieuws, sportnieuws en diverse variaprogramma’s, op tv en via website en social media. Hiermee laten we zien wat er leeft in onze regio.

Daarnaast werkt Dtv via de pilot professionalisering lokale journalistiek samen met de lokale omroepen van Meierijstad, Heusden, Vught, Sint-Michielsgestel, Laarbeek en Gemert-Bakel.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het filmen en monteren van (nieuws)reportages met professionele apparatuur. Ook ben je bezig met het voorbereiden, registreren en afronden van gepresenteerde journaals en andere studioprogramma’s. Het technisch checken van camjo- en mojo-reportages hoort ook tot je takenpakket. Daarnaast wordt enige grafische kennis gevraagd. We werken met Adobe Premiere Pro.

Gezien de reikwijdte van ons uitzendgebied is een rijbewijs noodzakelijk. De werkzaamheden vinden in principe plaats op werkdagen van 9.30 tot circa 18.00 uur. Werken in de journalistiek en een negen-tot-vijf-mentaliteit gaan echter niet samen. Het kan als de situatie daarom vraagt voorkomen dat je buiten deze uren aan de slag gaat. Flexibiliteit is dus ook van belang.

Het contract is in eerste instantie voor 16 tot 24 uur per week. We verwachten op termijn het aantal uren te kunnen uitbreiden. Het salaris dat we je kunnen bieden is afhankelijk van je ervaring en het aantal uren dat je in dienst komt.

Reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dan Wildeman, de hoofdredacteur van Dtv Nieuws, via [email protected]. Naar datzelfde e-mailadres kun je vóór 22 mei je cv en uitgebreide motivatie sturen.