Van Wanrooij koopt Landgoed Coudewater

GEFFEN/DEN BOSCH - GGZ Oost Brabant verkoopt Landgoed Coudewater aan Van Wanrooij Projectontwikkeling BV uit Geffen. De overdracht van het landgoed bij de notaris is in april.
"Na een intensief en zorgvuldig traject zijn partijen gekomen tot het moment waarop de verkoop van Coudewater binnen enkele maanden een feit is", laat GGZ Oost Brabant in een persbericht weten. GGZ Oost Brabant zegt zich als eigenaar steeds verantwoordelijk te hebben gevoeld om het terrein een kwalitatief goede invulling te geven. Samen met de gemeente Den Bosch zijn daar in de structuurvisie de kaders voor aangegeven.

Bestuurders Oscar Dekker en Fred Pijls: âWij zijn ervan overtuigd in Van Wanrooij Projectontwikkeling BV een partij te hebben gevonden die conform die kaders het landgoed een duurzame toekomst kan garanderen met respect voor landschap, historie en groen.â.

âWe danken GGZ Oost Brabant voor het in Van Wanrooij Projectontwikkeling gestelde vertrouwenâ, zegt directeur Van Wanrooij Projectontwikkeling Clemie van Wanrooij. We zien met elkaar én met âHart voor Coudewaterâ uit naar een duurzame toekomstgerichte ontwikkeling die zal mogen leiden tot een hoogwaardig landschap waar wonen, werken en recreatie hand in hand gaan. Wij gaan in de komende weken eerst met de gemeente âs-Hertogenbosch in overleg over de wijze waarop we de verdere planontwikkeling
en de participatie daarbij van belanghebbenden vorm gaan gevenâ, aldus Van Wanrooij.
advertentie

Lees ook deze artikelen